查看完整版本: kennywingXD要出位 仲要自己認用BUG

狗雄囝 2014-9-1 18:26

kennywingXD要出位 仲要自己認用BUG

[attach]234965[/attach][attach]234964[/attach]

佢入我場玩暮光之晨,跟住同我PVP,但我IMP4裝都打唔到佢,跟住問點解,佢自己認系用BUG,仲鬧返我**侮辱成份**

02186 2014-9-1 18:38

開最多暮光POST既係你 綜合區搞成咁既係你
你仲好意思開POST
你一個人都開左7個暮光POST
仲要玩no cd版
no cd版根本就係bug圖 之前00900都講過啦

[[i] 本帖最後由 02186 於 2014-9-1 18:44 編輯 [/i]]

x00900 2014-9-1 19:09

唔聽我講 都冇法架bo-v-

我都講左大部份大陸製既nocd地圖都係bug圖

唔理我 我都控制唔到

同埋你玩rpg用nocd版 同用hke地圖有咩分別-.-

從本質上來講都係作弊

★v星願v★ 2014-9-1 19:28

RPG都挽no cd版 咁不如唔好挽
NO CD 邊好挽 一直用同一招云技 個怪GG 自己又唔會死
有咩咁好挽 你一直打怪 但係自己又唔死 自己在升LV 得個升字
又死唔去BO 咁挽法仲有咩意思:lol

咁一直挽no cd版 邊度好挽嫁 請不要再玩no cd版吧
光明正大地玩正版吧 多謝合作:handshake

狗雄囝 2014-9-1 20:00

但問題系唔系佢bug唔bug 而系佢全地圖無敵哂 又唔系用人手bug

狗雄囝 2014-9-1 20:00

佢系開外掛黎bug

x00900 2014-9-1 20:03

你都幾得意 z___z  你地口中所講既"bug"  應該係指hke作弊系統

如果張地圖入面本身冇hke作弊系統就冇可能用到

外掛係冇可能做到咁樣

姐係點講都好 nocd張圖有hke 就係咁簡單

lthjimmy 2014-9-1 20:04

魔獸都外掛...?居然有D咁既事? 最好笑既系 你明知佢用BUG你都同佢pvp 你話佢傻X 我覺得你傻Xo的咯:lol :lol

x00900 2014-9-1 20:19

岩先有人比左張圖我睇了

入面唔係HKE 係第2d人自製既作弊腳本

睇緊有d咩

skyyero 2014-9-1 20:19

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

x00900 2014-9-1 20:57

已經破解作弊開啟碼

下圖為證據

希望各位不要再開此nocd地圖了

[attach]234973[/attach]

x00900 2014-9-1 21:17

經過測試之後 呢個作弊功能如下

新增 / 升級 / 刪除 技能
新增 / 刪除 部隊
新增 / 刪除 物品
查看指定部隊特定物品欄內的物品ID
自動顯示點擊部隊ID / 物品ID [可透過指令決定是否開啟]
自動顯示玩家任何的升級 (升級技能 , 升級科技)[可透過指令決定是否開啟]
自動顯示玩家使用甚麼技能[可透過指令決定是否開啟]

a65758045 2014-9-1 22:00

87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing

87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing87kennywing

skyyero 2014-9-2 13:53

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

幻龍Dragon 2014-9-2 16:05

==

你自已都開BUG圖 系到哇人:L  :L  :L

A-Lin☆ 2014-9-2 18:06

請勿再開bug圖 若玩家發現bug圖 請盡快離埸
頁: [1]
查看完整版本: kennywingXD要出位 仲要自己認用BUG