查看完整版本: 綜合區人士請注意 [如不看,違反版規者遭扣分或禁言別抱怨]

A-Lin☆ 2014-8-31 21:11

綜合區人士請注意 [如不看,違反版規者遭扣分或禁言別抱怨]

請認真閱讀版規。
☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版規☆★                                                                                                                                                                                                                                 [color=#FF0000][size=12px]☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版規☆★[/size][/color]
[size=12px]1.禁止發表有意引起罵戰或會引起罵戰的帖子[/size]
[size=12px]2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容[/size]
[size=12px]3.禁止宣傳外掛、BUG圖、修改地圖及第三方軟件[/size]
[size=12px]4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為[/size]
[size=12px]5:禁止過分簡單、無意義、的回覆及主題[/size]
[size=7][size=12px]*[/size][/size][size=7][color=red][size=12px]可發佈招人玩的帖子,需充分列出招人玩的地圖介紹[/size][/color][/size]
[size=12px]*違反以上版規將會被扣分並刪除或關貼或下沉,而不會獲得通知.*[/size]
[size=12px]*請善用舉報及編輯帖子功能,避免重複發帖及回帖*[/size]
[size=12px]*[/size][color=red][size=12px]VIP會員違反版規將會雙倍懲罰,並可能除去VIP資格[/size][/color]
[size=12px]*好的文章、影片、引起迴響的提問, 會獲+20金錢或2積分[/size]

[color=#FF0000][size=12px]☆★附例與說明☆★[/size][/color]
[size=12px]1.(thx,3Q,支持,先回後看,全符號)等等會被視為違反禁止"5"[/size]
[size=12px]2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"[/size]
[size=12px]3.考古定義為一個月內沒回覆的主題[/size]
[size=12px]4.三次或以上的回覆為連續回覆(包第三次)(連續發帖同理)[/size]
[size=12px]5.宣傳、招人、約戰請到有關討論區發佈,版主有權移動或刪除該帖[/size]
[size=12px]6.使用令人容易聯想的文字或者圖片,版主有權自行判斷作出處分[/size]
[size=12px]*[/size][color=red][size=12px]禁止一人多開幾個招人玩的帖子,請善用編輯功能[/size][/color]
[size=12px]*[/size][color=red][size=12px]違反禁止"1" 和 "2" 情況嚴重者會被扣至負分及封IP處理[/size][/color]
[size=12px]*違反禁止"3" "4" "5" 或附例 "5" "6" 初犯會被扣20金錢,累犯扣分,禁言[/size]
[size=12px]*版主有權就一些"灰色內容、行為"作出處分

[u][b][size=5][color=Red]可開招玩帖 但請帖出地圖介紹 或教學 去吸引別人們去玩。

如非必要我也不想扣你們分或禁言。請尊重自己尊重版規
[/color][/size][/b][/u][/size]

[[i] 本帖最後由 A-Lin☆ 於 2014-8-31 21:17 編輯 [/i]]

A-Lin☆ 2014-8-31 21:16

如有任何不滿 ,請去用戶申訴區
請勿在綜合區 胡亂開無關的帖子
支持放好的文章或影片 我都會加分 :handshake
請勿 在綜合區開 應在問題解答或用戶申訴 請你們識分別版塊之用途.
你會去信長區招人玩絕信? 定係你會去自貼區 招人玩信長呢.
請別挑戰我 我不會受你們的挑釁,若再有攻擊性 我真的不會手下留情.

煙花很美 2014-9-1 12:57

版主終於出聲喇,可喜可賀:handshake

๖TaeYeon♡ 2014-9-1 13:38

支持版主 :handshake

小行 2014-9-1 13:39

支持 扣分制:lol :lol :lol
唔洗同D 小人咀角:lol
d小朋友做錯事都唔肯承擔責任 :lol

lthjimmy 2014-9-1 14:21

:Q 唔好扣我分啊:Q  我個招玩帖有好多介紹嫁:loveliness:

x00900 2014-9-1 16:09

何必呢z___z

無啦啦搞成咁

其實係咩事先搞成咁?  :[

lthjimmy 2014-9-1 17:16

好似系之前我招玩暮光開左個教學帖,跟住越泥越多人玩,最後失控 有大量招玩帖冇介紹過張圖,好似就系咁。

x00900 2014-9-1 17:26

ma 有人知全程就講我知啦z__z

當然最好係局外人

狗雄囝 2014-9-1 18:28

求版主封ac 條友用bug用到出哂位

[url]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=617285[/url] 有圖有真相

狗雄囝 2014-9-1 18:29

版主佢系個對話入面講明自己有用bug ,唔好比佢出去害人

版主佢系個對話入面講明自己有用bug ,唔好比佢出去害人

A-Lin☆ 2014-9-2 08:40

[quote]原帖由 [i]狗雄囝[/i] 於 2014-9-1 18:29 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6220653&ptid=617285][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
版主佢系個對話入面講明自己有用bug ,唔好比佢出去害人 [/quote]
有玩家圖 等等 嗎?
玩家圖 (在埸入面)

神話之夜 2014-9-16 10:03

其實有話唔可以玩bug圖咩= =.....
求詳細

abc3388 2014-9-16 20:41

回復 14# 的帖子

係無講....................喱埋自己一個玩咪得囉

LEUNG1017 2014-9-17 03:28

版主出手了?:victory: :victory: :victory: 支持

abc3388 2014-9-19 17:23

回復 16# 的帖子

版主左出手好耐啦 , 你咁橋見唔到啫 .:lol

abc3388 2014-9-28 15:16

機乎沉到去第 2 頁 , 幫手推番上黎先 .:victory:
頁: [1]
查看完整版本: 綜合區人士請注意 [如不看,違反版規者遭扣分或禁言別抱怨]