查看完整版本: 致【fungmx】的一封信

賤男.平 2014-8-30 00:35

致【fungmx】的一封信

近來越來越多人話: fungmx 呢條友 只要系果場入面殺佢超過5次,

或者果場系對家但係做左主角, 就會屈mh/或者直接踢【其他人唔知真假啦 我就系因為洗佢泉所以佢唔鋸我:D 】

今日我開左新ac同佢打【因為佢見到我呢個ac就直接踢】~當佢比人洗泉時 佢就話 : 只要有吸血同91 個個都洗到泉啦~:D 完場唔洗講  我爆名 又系踢:D

講真呢  我當住甘多人面 同你下戰書 打場【滅號戰】 你想5v5/1v1都得  

日子你定~~希望你唔好潛水bo 等你回復:)

Calbee65 2014-8-30 00:36

140lv 滅號:funk: :funk:

囧峰少囧 2014-8-30 00:45

回復 1# 的帖子

WOW
打滅號戰喎
記得留RP比我地睇呀@@

不如不愛 2014-8-30 00:55

輸左會唔會話mh架...:'( :'( :'( :'(

kelvin9887 2014-8-30 00:59

[color=#FF0000][size=12px]☆★附例與說明☆★[/size][/color]
[size=12px]1.(thx,3Q,支持,先回後看,全符號)等等會被視為違反禁止"5"[/size]
[size=12px]2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"[/size]
[size=12px]3.考古定義為一個月內沒回覆的主題[/size]
[size=12px]4.三次或以上的回覆為連續回覆(包第三次)(連續發帖同理)[/size]
[size=12px]5.宣傳、招人、[/size][size=7][color=#ff0000]約戰[/color][/size][size=12px]請到有關討論區發佈,版主有權移動或刪除該帖[/size]
[size=12px]6.使用令人容易聯想的文字或者圖片,版主有權自行判斷作出處分[/size]

[size=12px]GOGOGO[/size]

神仙貓 2014-8-30 02:03

樓主你甘高lv唔好甘衝動
你如果打滅號戰就真係要小心d 記得放埋rp:handshake

火星俠 2014-8-30 11:47

[quote]原帖由 [i]賤男.平[/i] 於 2014-8-30 00:35 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6219739&ptid=617196][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
近來越來越多人話: fungmx 呢條友 只要系果場入面殺佢超過5次,

或者果場系對家但係做左主角, 就會屈mh/或者直接踢【其他人唔知真假啦 我就系因為洗佢泉所以佢唔鋸我:D 】

今日我開左新ac同佢打【因為佢見到我呢個ac ... [/quote] 算啦 人地唔會彩你架 佢如果係夠做就唔會見我地名就踢啦

lthjimmy 2014-8-30 15:31

平哥加油a_a,順便留個名等睇平哥屠爆佢食花生

賤男.平 2014-8-30 16:07

回復 6# 的帖子

lv 只系表面 冇左可以再黎 但係技術 唔系話有就有@@
如果佢真系有本事 我雙手奉上又如何~~:D

賤男.平 2014-8-30 16:09

回復 8# 的帖子

但系人地潛曬水 死嚕 會唔會自己走去del ac 架:Q :Q :Q

白雪公豬 2014-8-30 16:29

以下係我最近一次開 ge post~

( 絕信on 9 仔 走場狗 fungmx )

Fungmx  記得你啦~ 1lv 毛毛 單下 食緊兵~俾我3lv 英 用瞬光突殺完..話人開bug .之後就走場~

原本你走場都廢事理~暑假大把你哩o的神人~

依家佢自己開場玩 絕信 , 見到我入場就踢~重要講mh~

我都未問候你~ 學人話我先~ 真係俾個 good 你~

你知晒o的技有咩用未阿~不如你單機試下技先啦~

小學生 放暑假來玩?

劍豪燕南天 2014-8-30 16:32

[quote]原帖由 [i]賤男.平[/i] 於 2014-8-30 00:35 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6219739&ptid=617196][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

今日我開左新ac同佢打【因為佢見到我呢個ac ... [/quote]

滅左號又點= =佢咪又開個新~重復做番同一樣野~
只要佢開場~佢就有哂話事權~洗咩理佢咁多~佢冇改名仲好啦~見到佢場都廢9事入
佢係on 9就公認~但係人地識開場~自己做場主唔會比人踢~你又吹佢唔漲~
開個post等人注意下~集體唔入佢場好過啦~不過佢個朵自己都整臭左~唔洗點宣傳都好快出名

[[i] 本帖最後由 劍豪燕南天 於 2014-8-30 16:35 編輯 [/i]]

lthjimmy 2014-8-30 16:41

:lol 平哥E家快D入1ser屠爆佢啦,佢開完場得個幾丁友,冇人陪佢玩,好慘嫁

kooka0 2014-8-30 16:47

精神上支持下你:lol
記住留低錄像:lol

煙花很美 2014-8-31 17:57

回復 12# 的帖子

好似好易上位咁:handshake

skyyero 2014-9-1 17:11

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

KaChunV 2014-9-1 21:05

比我會由佢用翻呢個ACC
比人知道及記得有呢個傻仔係到.:lol
頁: [1]