查看完整版本: 嬴左埸寵精係咪代表好勁?

HERO534 2014-7-29 02:12

嬴左埸寵精係咪代表好勁?

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

black道生涯 2014-7-29 02:17

錯區:handshake
其實真心唔建議玩運氣game黎爭啖氣 面黑既話唔單止輸 仲會比人串或者唔會對自己有咩影響 但條氣肯定會有少少唔順

HERO534 2014-7-29 02:24

black道生涯 2014-7-29 02:33

個人覺得抱怨區個版主做得幾好 如果佢肯 二管又比佢做綜合區版主就好 :handshake
綜合區無王管既問題真係有需要解決

HERO534 2014-7-29 02:39

black道生涯 2014-7-29 02:47

回復 5# 的帖子

有處理違規post已經足夠 :handshake 唔通你要佢逐個post回覆咩 (雖然可以咁做)
e+綜合區需要解決既問題就係處理違規post

HERO534 2014-7-29 02:51

塭九你笨實 2014-7-29 03:49

babypooh?前幾日同佢玩卡戰,殺唔到人就起到嘈
講左句:『同路人打洗唔洗咁』,真係唔知條友玩咩
我隊友都串佢,洗唔洗企起到唔郁比你殺呀?
最後佢出絕招,叫自己隊友走場,之後扮野話re
不知幾威

A-Lin☆ 2014-7-29 09:25

茶實抱怨區同卡通大戰區既帖 全部都係我封 我扣分咁制= =

black道生涯 2014-7-29 13:38

回復 9# 的帖子

咁既話係我睇錯了:handshake  SORRY

sTaR小夏娜 2014-7-29 14:01

[quote]原帖由 [i]HERO534[/i] 於 2014-7-29 02:51 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6207622&ptid=615500][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]

你確定違規貼佢有逐一處理?
只是做呢少少野你就覺得佢好既話
我相信是但搵一個有心玩家去做版主既話都可以比佢更好
因為現在既抱怨區真是好廢...
就算佢係逐一回貼我覺得都未係足夠
最好就封下號 打擊下班冇品既mh/ ... [/quote]其實你知唔知抱怨區既定義係咩?
===================================================================
[align=center][color=#ff00][color=sandybrown]此乃抱怨區[/color][/color][/align][align=center][color=#ff00][color=sandybrown]給予玩家抱怨的地方[/color][/color][/align][align=center][color=#ff00][color=sandybrown]若對抱怨的玩家有不滿[/color][/color][/align][align=center][color=#ff00][color=#f4a460][/color][/color][/align][align=center][color=#ff00][color=sandybrown]亦請包容及見諒[/color][/color][/align][align=center][color=#ff00][color=sandybrown]因為大家只是為了吐苦水[/color][/color][/align][align=center][align=left]===================================================================[/align][/align][align=center][align=left]如果要[align=center]逐一封貼,到時你地實會嘈
[/align][align=center]逐一回貼又可能會比人話佢公私不分[/align][/align][/align][align=center][align=left][align=center]最好既方法就係唔回帖
[/align]
[/align][/align][align=center][align=left]封號呢d你覺得版主有權-.-?
基本上信長區檢舉完走場,都係交比飛豬封[/align][/align][align=center][align=left][quote]原帖由 [i]A-Lin☆[/i] 於 2014-7-29 09:25 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6207734&ptid=615500][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
茶實抱怨區同卡通大戰區既帖 全部都係我封 我扣分咁制= = [/quote][/align][/align]911其實好好人
經常比機會:handshake
真係要扣既話,大把帖可以扣

HERO534 2014-7-29 16:46

shiwluyyoaer 2014-7-29 17:17

樓主依條babypooh  卡戰都系甘  輸果陣就叫你同佢11   跟住直接走場  1系就扮5系到掛機   贏果陣就串77  佢仲要贏得果2場就記得   但系5記得自己輸左幾多場   佢fd成日幫佢出頭   佢1輸果陣就賴地硬  我輸英都招蠃過佢好多次

shiwluyyoaer 2014-7-29 17:32

事源
[attach]232838[/attach]
[attach]232839[/attach]
跟住到1打1  1開波冇耐就認輸跟住又走
[attach]232840[/attach]

HERO534 2014-7-29 18:13

❤糖糖:) 2014-7-29 18:38

[quote]原帖由 [i]HERO534[/i] 於 2014-7-29 18:13 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6207959&ptid=615500][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
原來呢條友咁多惡行
可惜抱怨區冇鬼用
睇條友VLAN等級82都仲安然無恙就知
最好就DEL鬼左個抱怨區去
如果我個貼開係抱怨區?
查看次數255次變25次都似 同自言自語有何分別
呢D惡霸一樣係VLAN周圍串人+走埸 ... [/quote]
抱怨區用意係比你[color=#ff0000]發洩[/color]有呢d人 唔係比你[color=#ff0000]投訴[/color]呢啲人之後封號...
[url=http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=182564&extra=page%3D1]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=182564&extra=page%3D1[/url]

x00900 2014-7-29 22:20

封號呢d你覺得版主有權-.-?  <<<

積分減至負分 已經係封號    至於封鎖ip應該只有小飛豬可做

用戶投訴 自己去投訴果區 唔好搞咁多野

抱怨區都話明只係比你吐下苦水 姐係好似上面咁講 等你發洩下

你話抱怨區冇用 相信都係在所難免  因為香港人一向都要一野至人於死地

基本上唔會放人生路 所以所謂既抱怨區根本發洩唔到佢地既怒火

又或者 香港人 有d係鐘意忍住先 人地真係做過好多次 先會忍唔住爆出來

積起既怨氣 一下子爆出來 就如火山爆發 結果抱怨區都係滅唔到佢地既怒火

最後就會又爆晒粗啊 咩q野咁樣-.-

最後兩種人都上論壇係到世界大戰 連分身都用埋

就我而言 抱怨區係香港就堅係廢既-.- 要唔要都得  綜合區可以做埋
(因為綜合區多人睇d d人點都唔會特登入分版既抱怨區睇lo 就算有都係少數)

至於提到呢個封號問題 呢件事就要睇性質既 主要睇下當事人點諗

想至於死地既 就去投訴 提出證據 再加多幾句壞話上去(當然唔可以係假)就可以搞店佢

唔想至佢於死地既  好似而家咁係到講條友幾衰幾衰 我就覺得冇咩問題

綜合區某情況上算係投訴既中轉站 由呢到得出既結果

再決定投唔投訴

但係如果你地想放係綜合區到仲有人會來處理呢個人 簡直係妄想

經過上次破戒僧事件之後

我更加相信管理層唔會處理係綜合區講既任何疑似投訴內容

如果你借此又話管理層 咩膠膠地啊  咩唔做野既話 就歸下屋企先

如果你係管理層 我估你都唔會無事搵野來搞  睇多幾區加重自己負擔

HERO534 2014-7-29 22:28

x00900 2014-7-29 22:42

講到尾咪又係封號問題z___z  同佢玩多幾場 cut多幾張圖

去投訴區就一擊ko 連ip都封埋都得

如果你真係想佢死  絕對唔成問題

前提係你真心想佢死 你先會咁做到

唔扣分或扣果少少分  主要係因為冇人係投訴區放出真係好多證據既投訴

你講得岩 邊個會在意那一點分數 所以就要一擊擊潰 並唔係慢慢扣

扣得多定少 係睇投訴既人有幾多 證據有幾多

如果d人唔係講完就算  個個都上來投訴果條友既話

果條友早就唔係到  仲洗八十幾lv係到?

證據夠晒多 一條友都夠晒抽  好似我破戒僧果次咪又係一樣? 邊個有去投訴區真係投訴姐

最後咪都係得我  做晒資源搜集 放晒證據  確保所有位置都唔會比人反駁到

咁果個人已經可以係咁先  封唔封號 只係有冇人去投訴問題同證據問題

冇人去投訴區投訴既話  管理員亦唔會冇事搵野來搞

唔扣分or扣分扣得少之類通常都唔會係關係到咩mh 果d咩q野事

通常都只係d貼子違規  並唔係d 咩mh  如果用mh果d都扣得少分 證明你唔夠證據

唔夠證據 姐係得唔到睇既人信 咁你所做既野只係白費

你打機都應該知 一野殺死人 定係打到人半條血  邊個效率高d就唔洗我講

所以d game先會有連技 因為一次技根本打唔死 連技連得好 同一野殺就冇咩分別

你放投訴貼既道理亦一樣姐 係貼入面連得好 咪消滅到佢lo 連得唔好

講到佢唔夠衰既 咁我都幫你唔到

sTaR小夏娜 2014-7-30 10:07

[quote]原帖由 [i]HERO534[/i] 於 2014-7-29 22:28 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6208077&ptid=615500][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
重點在於咁耐以黎有幾多個人真係[color=#ff0000]俾版主扣分扣到封號[/color]?
逐D逐D慢慢扣 真係扣到下年都未封得
你地仲成日講話版主好人 唔扣分or扣分扣得少之類
唔扣分或扣果少少分真的是好?
走埸既走埸冇品既一樣冇品 誰會在意那一點分 ... [/quote]我淨係想問一句
「vlan管理員,有冇寫明走場會扣分封號」:handshake
如果有既,建議po上黎,我相信版主們會好樂意扣分
如果冇既,你可以比d建議飛豬(eg:綜合區走場問題)
依家連走場扣分既規定都冇,你估話扣就扣?

另外,你話版主唔好人,要扣你地分有幾難呢?
[size=12px]附例2.(XX是垃圾,[color=#ff0000]XX有傻仔[/color],無品XX團,廢物)等等會[color=#ff0000]被視為違反禁止"2"和"4"[/color][/size]
[size=12px]2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容[/size][size=12px]4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為[/size]
[align=center]就遇上一個又冇耐性又唔係玩得勁又要串既[color=#ff0000]傻仔[/color][/align]

講下抱怨區啦,一堆圖/rp都冇張,抱怨個陣,人名都開埋
要扣又有幾難呢?

版主真心難做,跟版規做野又比人話亂扣
見到你地錯少少野,好人d唔扣你地分,又話做唔到野

[[i] 本帖最後由 sTaR小夏娜 於 2014-7-30 10:11 編輯 [/i]]

sTaR小夏娜 2014-7-30 10:20

[quote]原帖由 [i]x00900[/i] 於 2014-7-29 22:20 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6208073&ptid=615500][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
封號呢d你覺得版主有權-.-?   [/quote]抱怨區的確可以唔要
但係綜合區做埋既話
會令到版面混亂

而且版主本來就係維持版務
遊戲內走場既問題佢地處理唔到
你話去投訴區投投訴,但係綜合區冇文明規定唔比走場
相信好難處理
[align=center]你話想解決走場既問題,你可以私信管理員[/align]
相信有建議既話,佢地實會理

A-Lin☆ 2014-7-30 10:40

該帖已成為抱怨的一部份 我要將該帖轉區了

HERO534 2014-8-1 02:36

HERO534 2014-8-1 02:47

頁: [1]
查看完整版本: 嬴左埸寵精係咪代表好勁?