查看完整版本: 回歸舊圖-軍團戰爭1.42漢化

望神 2014-7-23 20:07

回歸舊圖-軍團戰爭1.42漢化

招人一齊玩...而家02SER開圖

呢張圖係國王TD GE前生由官方制
而家4.0叫10倍(99隻怪)
3.41叫3倍..
1.42叫1倍正常..第一關只有12隻怪...比起D3倍GE更有挑戰

以下係係第2到複製過黎

使用召唤
- 召唤部队可以在你的兵营或者高级兵营
- 你需要准备许多木头
- 召唤的怪物每个回合开始的时候会自动去攻击,不需要你的操控
- 召唤的部队可以增加你的收入
情况概述
- 每个召唤的怪物都有特点,例如快速,光环,飞行,MT,DPS
- 杀害召唤的怪物也能获得金币,与召唤怪物的收入有关,例如民兵奖励1金币
收入
- 收入每个回合一次
- 召唤怪物或者增幅国王可以增加收入
概述
- 所有召唤怪物增加的收入=召唤所需木材5%
- 如果玩家都在一边,收入禁止
国王
- 保护你的国王使其生命值高于对方则可胜利
- 你可以购买增幅给国王增加生命,防御,攻击
- 你可以召唤怪物攻击对方的国王。
- 你可以控制你的国王
概况
- 升级国王需要木材
- 您的国王防御与攻击速度也会慢慢的自动升级
- 每一轮后玩家得到的额外金币=国王的黄金/4,每轮结束国王的黄金清零
- 你的国王在4, 12, 20,28.波怪物的时候会学习新的能力
怪物波数4:祭献,冲击波,或者战争践踏
怪物波数12:消弱, 缠绕, 或者冰霜攻击
怪物波数20:命令光环,专注光环, 耐久光环,荆棘光环,或者强击光环
怪物波数28:闪避,重击,或者致命一击

愛哭小子 2014-7-23 23:42

頭香

樓主開多張教學貼啦:handshake :victory:

望神 2014-7-24 21:00

我自己都唔記得點樣起陰影爆木最快xdd

制裁者 2014-7-27 01:52

:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

abc3388 2014-7-27 11:10

回復 4# 的帖子

5:[color=red]禁止[/color]過分簡單、[color=red]無意義[/color]、[color=red]的回覆[/color]及主題
樓上位人兄快d改番內容

精神上支持推廣喱個圖

A-Lin☆ 2014-7-29 09:28

能加上地圖圖片 @教學
可有分加

望神 2014-7-29 20:17

回復 6# 的帖子

玩game不是求分數......
因為而家d人淨係識玩4.0...
無咩人識玩1.42......
開post果日3v3唔使10關得番1v1
最後係第14關對面就gg埋
因為1倍正常版最難係第7.第14..係無咩人知
所以你想我出教學都幾難了...因為而家無對手無隊友
好難令我放手去沖木+守怪

AzraeL-z 2014-7-30 04:51

回復 7# 的帖子

good呀生果佬:lol
咁舊都比你搵到:victory:

abc3388 2014-7-30 16:51

回復 8# 的帖子

睇下有冇心揾 or 本身有冇喱個圖
我自己都有 D 國王 td 既舊版 / 特別版

望神 2014-7-30 19:54

[quote]原帖由 [i]AzraeL-z[/i] 於 2014-7-30 04:51 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6208138&ptid=615228][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
good呀生果佬:lol
咁舊都比你搵到:victory: [/quote]

好耐無見啦...大監制
頁: [1]
查看完整版本: 回歸舊圖-軍團戰爭1.42漢化