查看完整版本: 銀~乂 食屎狗

KISs白曼 2014-7-3 15:47

銀~乂 食屎狗

要串係到串啦  **不良詞語**你老母 你要出名呀嘛  垃圾只係識得玩bug 用不死秒人巧勁勁呀 只係識得屠新手肥  死垃圾 唔玩bug打唔贏我呀?死垃圾

銀~乂 2014-7-3 16:19

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

samno5 2014-7-3 16:40

回一樓

已設抱怨區:lol

KISs白曼 2014-7-3 16:44

你自hi完未?食屎狗  咩敗家仔?我讀更書  唔係你講架咩沒反工  你老母做雞比二十幾隻愛滋狗中出  生左你呢隻垃圾愛滋食屎狗  你係咪睇金田一**不良詞語**上腦  以為自己邊**粗口**個  推理好**粗口**叻? 垃圾夠姜唔好玩`bug 打多場  你老母比愛滋狗**不良詞語**呀  垃圾

samno5 2014-7-3 16:47

回上

抱怨前請先放圖証明bug :D

tommylin95 2014-7-3 17:02

海贼王世代2.1新人类乐园 地图更新介绍如下

1.路飞施放“JET机关枪”时进入无敌状态
2.修正不死鸟“羽翼飞射”伤害变态的问题
3.删除“霸王色霸气”使用后的等待时间
4.降低下雨天气魔法恢复速度
5.修改了藤虎电脑不会出招的问题
6.更换了香克斯的连招方式
7.新增2位英雄——唐吉诃德·多弗兰明哥、安布里奥·伊万科夫
[url=http://www.55you.com/Catalog9/31067.html]http://www.55you.com/Catalog9/31067.html[/url]

[[i] 本帖最後由 tommylin95 於 2014-7-3 17:03 編輯 [/i]]

銀~乂 2014-7-3 17:05

KISs白曼 2014-7-3 17:16

我話更你  點會話更我自己  唔夠人講就話人話自己 死傻係  你呀媽點會身體好好  見生左你呢個垃圾愛滋食屎狗  跳樓死**粗口**左啦  留反你一個死剩種係到顯世  very good

銀~乂 2014-7-3 17:22

KISs白曼 2014-7-3 17:30

你個垃圾愛滋食屎狗自hi完未 醒下啦  ___  唔夠人講話人話自己  你根本就係一隻弱智垃圾愛滋食屎狗

銀~乂 2014-7-3 18:13

KISs白曼 2014-7-3 18:16

跟你老母咩 跟  邊個跟邊個呀  笑**粗口**左  明顯你跟我啦  弱智**粗口**

lthjimmy 2014-7-3 18:36

其實你地打機關人老.母咩事,萬事有商有量就會有解決既方法
樓主,我贈你一句,【君子報仇,十年未晚】,你E家練好D實力,終有一日你一定夠佢挑既,何必E家口舌之爭呢

銀~乂 2014-7-3 18:40

銀~乂 2014-7-3 18:43

lthjimmy 2014-7-3 18:55

第一,我冇玩過呢只GAME,所以我唔會知道邊個狗D邊個冇咁狗,但系大家都系vlan既玩家,玩下開心下咪算咯
一只開心既遊戲比你地搞到嚴重咁,真心唔值得
第二,寸人唔洗技術既,把口掂咪得咯
第三,向來既無敵系寂莫一人,可惜,你只GAME系多人遊玩既,你咁勁 冇人同你玩,咁又何必呢,姐系簡單D講,
叫你自己玩單機算啦
第四,人地屋企人冇得罪你地D咩,要解決就私下解決,唔洗下下問候既

Accelworld 2014-7-3 22:54

完..................................................................................

櫻滿月 2014-7-3 23:42

[quote]原帖由 [i]tommylin95[/i] 於 2014-7-3 17:02 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6194744&ptid=613502][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
海贼王世代2.1新人类乐园 地图更新介绍如下

1.路飞施放“JET机关枪”时进入无敌状态
2.修正不死鸟“羽翼飞射”伤害变态的问题
3.删除“霸王色霸气”使用后的等待时间
4.降低下雨天气魔法恢复速度
5.修改了藤虎电脑 ... [/quote]

未改好2.2在改

DLLY 2014-7-4 00:16

雖然我唔知KISS白曼同銀有幾大仇口,但我都係以一個目擊者作解釋,銀UPLOAD果個貼你認真D會睇到我個名DLLY,我當時係同銀一隊. ,我以下將以2方面評論銀哥同白曼哥:
實力:
  果場KISS白曼果隊就有條友用白胡子一開波就奇衝去我地個塔到打塔,當然LA,我地仲未趕去KILL佢佢就已經俾個塔秒左,我地當時以為個白胡係新仔LA,點知..佢返生完又不衝去打我地個塔俾我地KILL送死(佢完全唔打人,我知佢(勁)==).KISS白曼作為佢隊友都知個白胡係咁送KILL點都輸,SO佢掛左,最尾個**侮辱成份**白胡走左KISS白曼就返左黎,當然,差幾KILL銀就WIN,SO  KISS 最尾9玩都唔係冇理由GE,SO 果場就算銀WIN左都唔代表銀勁過KISS白曼.
品格(有玩果場GE人都知咩事):
2話不說,一開波,仲未開打.銀就不停話KISS廢定唔知咩咩**侮辱成份**之類,KISS第一句回應唔係粗,而係話佢煩,可唔可以收聲.銀跟住愈講愈HI,不停以KILL數串KISS,(銀係不停KILL新手同個**侮辱成份**白胡),KISS得一個人,一個新太廢,一個就**侮辱成份**白胡,輸KILL數都係好正常,但我最睇唔過眼就係人地冇講野.銀都要不停用粗口同廢問侯,作為一個想打機GE人,我想打機,唔想打字.見到佢係到嘈都覺得好**粗口**煩,更不用說俾佢煩GE當事人..  好LA,品格方面大家自行定斷

最後,我唔係想話邊個對錯,我只係想講,大家都有錯,雖然唔知邊個錯多邊個錯少,但錯就係錯,唔好只話人地,...都係果句,HOPE大家唔好支持任何一方,只會令成件事冇得完,話盡於此,不喜勿X

銀~乂 2014-7-4 01:07

KISs白曼 2014-7-4 01:29

收皮啦  垃圾愛滋食屎狗  有本事唔好玩bug打多場  死垃圾

KISs白曼 2014-7-4 01:32

仲有你隻愛滋垃圾弱智食屎狗  自己智障就算啦  話埋人地智障  你估全天下人同你一樣甘**粗口****侮辱成份**咩

快來打飛機 2014-7-4 19:05

正一___

:L :L :L PLZ比圖LA

┘小_簽└ 2014-7-5 02:07

下  其實一場唔夠兩個鐘既遊戲點解可以嘈成咁:L
你地仲細咩....  講哂粗口會威d咩? :handshake

樓主方面
老實講  如果你俾人屠左既
咁咪認自己廢囉  有乜所謂?? 打機姐
一句[我(hi)  真係唔夠你條友仔做] 咪算囉
俾人講兩句就搬哂老豆老母愛滋病狗上台 . 冇意思嫁....  
老實講樓主,,技不如人又死要臉既先係最黑人憎,最容易俾人卑視既人 :handshake
而且如果真係有bug 既  點解你係開波之前唔講明禁個隻英???????????
其實如果你真係唔鐘意銀~乂個種死人爛仔態度既.
其實你都有兩個選擇既
1. 你可以認真地當佢係宿敵, 私下pm佢約炮再次挑戰佢啦
2. 你亦可以選擇下次開場時踢佢走  
好似樓主你今次刻意開post 出黎罵人既做法其實都幼稚,  自己又勞氣 :L
而且你仲要講埋哂d咁既野 其實俾人感覺真係似小學未畢業囉.. :L

另一方面
銀~乂你自己又係衰
你屠到佢自己開心私底下笑佢咪算囉
做乜係都要上黎開post 公然串人傻仔?
做呢種事既人往往俾人感覺係幼稚  而唔係威 :handshake
佢話你玩bug, 其實你好好地同佢解釋清楚咪冇事囉
明知用呢種串(123456_89) (123456_89) 既態度去澄清只會惹黎更多麻煩
當初你語氣用詞正面少少既話,  我好相信kiss白曼會接受你既解釋
亦唔會演變到今日咁既地步:handshake

都係個句啦,  打機姐  唔洗串人串到出哂面喎
得饒人處且饒人呀!!   雖說勝者為王 敗者為寇
但正所謂今日留一線  日後好相見:handshake
下次白曼再開場既  銀哥你咪入去渣個手  和番好咪算囉:handshake

00129101 2014-7-6 00:55

其實佢地講野好___.... 我睇完第一頁 直飛第3頁算-- 諗住有新野 點知仲係個d野..

s031176 2014-7-6 07:15

其實不死個技不是BUG來
他固定左3000-3500左右

比起其他英R技滿裝 係比唔上
50LV  160敏左右加裝270敏 用天夜叉做例子 R技X14倍敏  160+270=430 430x14=6020 計埋裝減傷都比唔上
早期未合到網其實好難中(除左新手唔知
和~~有過半數英都有閃技,後期裝又有閃

同~~KISS一向得把口
其實可以無視- -

[[i] 本帖最後由 s031176 於 2014-7-6 07:22 編輯 [/i]]

CHING_信長 2014-7-6 13:34

佢地玩咩圖??

銀~乂 2014-7-6 14:42

櫻滿月 2014-7-6 21:56

[quote]原帖由 [i]s031176[/i] 於 2014-7-6 07:15 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6196601&ptid=613502][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
其實不死個技不是BUG來
他固定左3000-3500左右

比起其他英R技滿裝 係比唔上
50LV  160敏左右加裝270敏 用天夜叉做例子 R技X14倍敏  160+270=430 430x14=6020 計埋裝減傷都比唔上
早期未合到網其實好難中(除左新手唔 ... [/quote]

有隊友中9乘
固定左??10lv秒人打毛

[[i] 本帖最後由 櫻滿月 於 2014-7-6 23:07 編輯 [/i]]

銀~乂 2014-7-6 23:15

頁: [1] 2
查看完整版本: 銀~乂 食屎狗