查看完整版本: 推廣JUMP大賽~

貓仔の傳說 2014-7-1 23:27

推廣JUMP大賽~

JUMP大賽係玩對戰
簡單有分玩殺數完同玩爆城(多數玩殺的)
2ser多數有場
有興趣既人可以去試玩
識玩既人唔好成日話d新手廢唔要一隊
唔識玩既人唔好人地教你又要串人
重點:一齊開心咁玩JUMP大賽

〝-★LCW. 2014-7-2 08:07

支持,而家好小人挽:Q :handshake

wing12170220 2014-7-2 08:57

支持JUMP大賽!!!!!!!!!

shing0826 2014-7-2 12:19

支持JUMP大賽:victory: :victory: :victory:

huizi987 2014-7-2 23:01

支持JUMP大賽!!!!!!!!

絕唱卍7.7 2014-7-3 23:13

支持:lol
另外玩jump既人`隨時可以去笑一下[url=http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=613527&extra=page%3D1#zoom]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=613527&extra=page%3D1#zoom[/url]

shing0826 2014-7-4 00:51

回復 6# 的帖子

笑;P ;P ;P ;P ;P

kal043207 2014-7-4 01:49

JUMP大賽幾好玩
不過無咩人教玩:(

wing12170220 2014-7-4 08:15

回復 8# 的帖子

冇話教唔教既~~互相學習姐,~~前提係你搵到一班培你J既朋友。
玩多D你自然會搵到~~唔洗教你都會進步~~

kal043207 2014-7-4 15:40

回復 9# 的帖子

其實呢家好多幾FD咁係到屠路人
令到有D有興趣玩都比人屠到唔想玩:handshake

貓仔の傳說 2014-7-4 20:37

回復 10# 的帖子

的確係好多fd咁一齊玩
都係因為一齊玩得多先做到fd:handshake

wing12170220 2014-7-5 07:35

回復 10# 的帖子

哩個我都明,我記得剛剛學玩果時,我係避鬼哂FD場(玩得多你自己認得)~~因為我都唔想比人屠,
然後去搵同你技術差唔多既人玩(有部份場唔係FD場黎)
就係果時,你會搵到你既FD~~
之後再試下去同FD一齊去踩人場,就唔怕~~

[[i] 本帖最後由 wing12170220 於 2014-7-5 07:44 編輯 [/i]]

手指麻痺鳥 2014-7-5 12:45

請問等入場個手咩歌黎

貓仔の傳說 2014-7-5 17:44

青之驅魔師既唔知邊手....(我記得好似係):handshake
錯左唔好怪我:(

shing0826 2014-8-26 18:02

回復 13# 的帖子

青の祓魔師OP2 IN MY WORLD :handshake :handshake

boyd 2014-8-26 19:38

回復 6# 的帖子 (絕唱卍7.7)

又幾好笑既,你仲好笑,由K Y o過黎VLAN,做乜?
做咩要屈人係vlan最強呢件事?
係唔係最近小 學 雞出末?
RC群,做埋呢D小 學 雞先會做既事,得一張圖?整多幾張黎睇睇?
係JUMP入面,有分強或弱? 唔好引我笑,樓主,你用黃泉,我用天空龍同你打,邊個嬴?有技術?邊到有?又係屈英.有技術英廢,咪又係廢.樓主個K Y o名好似叫做wai7o7?唔錯,同KEN佢地玩JUMP長大,不過呢,唔好以為自己有少少料,就係到串~~串得起先好,屠?你地屠到微櫻乂月?
過來同我5打5 fd場,教你咩叫屠?
微櫻乂月咁岩無朋友同佢一隊,點打?打毛?(可能)
唔該,做人有返少少品,同埋,5打5 fd場,等我見識一下樓主既實力(所謂既屠),看看你是不是真的咁有料,有料到出來嘴咆.
不過呢,呢d都係廢,咁岩比我見到,等我呢個廢物來跟你玩兩手吧?
我好廢架,幾個月無玩,讓讓我啊.

[[i] 本帖最後由 boyd 於 2014-8-26 20:03 編輯 [/i]]

K1LL 2014-8-26 20:03

張圖好型:'( :'(
好似好有心機整:victory:

kenneth1314520 2014-8-27 03:09

識玩一定11 玩,好耐無玩返下黎玩

遺忘的約定 2014-8-27 07:40

回復 16# 的帖子

1.  過黎做咩? 廢話,當然為娛樂,仲洗問?
2.  屈唔屈只係睇雙方態度, 7.7只係太認真, 屈唔屈只有佢2個知情,你知條毛?唔知就話7.7屈人?
3.  小o學雞幾時都有, 你搞笑?
4.  咁正常人會做咩事?正常人就唔會抱怨?唔會CAP圖?發表個人意見會死?
5.  J大賽係有分強弱。 天空龍一定輸黃泉?我都想試下用天空龍打你隻黃泉 (JUMP大賽係團體戰,每隻GAME的英雄都有強弱之分, 對於玩家既強弱都可以有好方面睇,例如,單殺技術,走位, 團戰進攻方法,團戰 防守方法,與隊友之間的合作程度等等等等)如果你話1對1?咁你明啦?2隻英強項都唔同,有得咁比?天空龍團戰神英, 黃泉最終兵器.不如我地黎場團戰,我都想你教我做人.
6. 55FD場,希望你教我咩叫屠,比時間我唔該 (我就係傳說中絕唱7.7 既FD之一)
7. 冇隊友係打毛架!!!哩個你冇錯
8. 點先叫有品? 你冇玩幾個月都咁囂張講得出個屠字?咁串都叫有品?
求打團,求打團,求打團,求打團,求打團,求打團..............................

[[i] 本帖最後由 遺忘的約定 於 2014-8-27 09:01 編輯 [/i]]

w0393ben 2014-8-27 07:47

坐等打團

求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~求打團~:)

夢醒緣盡 2014-8-27 07:49

K1LL 2014-8-27 07:53

好似有人炮戰睇 :victory: :victory:

訣別之章 2014-8-27 08:24

n2896571 2014-8-27 10:41

我都覺得我比人屠~~
明明新手卻比一堆人針殺~~

かなで♪ 2014-8-27 11:22

我也想玩喔

我也會一點點喔~團戰計上我可以嗎

boyd 2014-8-27 14:38

回復 19# 的帖子(遺忘的約定)

其實呢,首先,你連我識唔識微櫻乂月都唔知,就UP咁多廢話,之後,咁又關你鬼事?回復緊你?你答乜?
順便答埋你呢個多管閒事既人,微櫻乂月係我以前的朋友,幫朋友出頭其實好應該?細節?我大把FD同我講左,我唔想公開,要我公開都得,不過都要經微櫻乂月同意,似你個乜絕唱卍7.7 FD?
咁有品幫張RC群上網,你個FD係得既,差唔多兩個月前既事,咁岩比我見到,幫FD出頭不對嗎?
那又如何?絕唱卍7.7發表個人意見關我咩事?不過呢,見到自己個FD比人話,唔出黎點得?
你第5個果點其實真係有點廢,沒看我打什麼字嗎?
(唔該,做人有返少少品,同埋,5打5 fd場,等我見識一下樓主既實力(所謂既屠),看看你是不是真的咁有料,有料到出來嘴咆.)
好明顯已經想同你(們) 5打5 比較下
你第6點其實想引我笑?我教你屠?點教你屠?無玩幾個月變廢物既我,仲屠到人?
你第7點不如唔好講,呢句廢到無人有
第8點,點先叫有品? 你冇玩幾個月都咁囂張講得出個屠字?咁串都叫有品?
我一直講緊個絕唱卍7.7屠到微櫻乂月?
你真係睇唔睇字?
你邊句見到我有串的成份?
絕唱卍7.7都未出聲,其實你可以行開一兩邊.
你第6點果句什麼?(我就係傳說中絕唱7.7 既FD之一)
傳說中?K Y o個廢物?你同我講傳說中?我真係十隻手指數得出,不過~~因為JUMP這遊戲已經膠都無得再膠,大把你所指既 傳說中??? 已經引退,你真係仲好意思講到個 傳說中,三隻字?補充多句,7,7只係太認真?太認真咪似D小 學 雞囉,你唔知?

[[i] 本帖最後由 boyd 於 2014-8-27 14:44 編輯 [/i]]

K1LL 2014-8-27 19:51

幾時都話花生係最好食 :lol :lol

遺忘的約定 2014-8-28 01:05

回復 26# 的帖子

你幫FD出頭就得?我幫就唔得?
我一直都冇評論微櫻乂月事件對與錯,我只係評倫你點講絕唱7.7。
而家你講我FD,唔關我事?
而家我幫FD出頭,又要你管?
自己FD比人話,唔出黎點得?
我既第5點叫廢?你話JUMP大賽冇強與弱, 唔係講英就係講人, 我有講錯?你有睇清楚?我應緊你邊點你知唔知架?
你第一個POST,第8行,你講過來同我5打5 fd場, "教"  你咩叫 " 屠 " ?
加埋你講冇玩幾個月, 咁都唔叫囂?
第6點我依然強調,你問完 "教你咩叫屠?" 之後扮傻?當冇講過?問返我點屠人? 你知唔知你講過D咩架......你講完教你咩叫屠,之後話好廢唔識屠人, 你究竟想點, 玩野?
7.7屠唔屠到月我唔知道,我一直評論緊你對7.7既指控
邊到有串既成份?上面既文字我已重複講左你點囂.
第6點果D表達方法只係助語詞,講左會死?傳說中係指我識左7.7好耐,唔係指我玩JUMP好耐,亦冇指我已退JUMP,點解你會咁理解? 傳說中既FD同玩JUMP有咩關係? 我只係強調7.7係我一個好好既朋友,你點理解架?
另外,傳說中3字,亦沒表達出我係JUMP大賽既神手,總之,我係強調7.7係我好好既朋友。
你真係讀過中文?
太認真就小o學雞?? 建基於你既理念, 你發表咁多言論,不算認真嗎?你係小o學雞?
講左咁耐,幾時打團?比時間未,等緊你呀, 幾時教埋我咩叫屠?
我地成班FD等緊你, 要打團唔該唔好得把口,比時間
重點係比時間, 比時間, 比時間,比時間, 比時間

[[i] 本帖最後由 遺忘的約定 於 2014-8-28 01:13 編輯 [/i]]

boyd 2014-8-28 01:16

回復 28# 的帖子(遺忘的約定)

暫時應你一句~ 你覺得我班fd似你and你果班fd? 唔洗番工咩?個個時間都不一,咁易叫?唔洗養家?用下個腦先,唔該,真係個個都似你and你班fd咩?日日打機,無d成就.

暫時應住咁多先
另外加多句,我在此致歉,原來我第一個post打多左句 [align=center]過來同我5打5 fd場,教你咩叫屠?[/align]

[align=center]真係唔好意思,由於那時候咁岩見到個post,太激動,請見諒[/align]

[align=center]再補充多句,微櫻乂月本人雖然好似忘記此事了,多星期沒見他上線,你覺得為什麼?[/align]
[align=center]咪有個傻仔cut張rc出黎,之後搞事[/align]

[align=center]認唔認真?我打咁多字,就代表我認真左?你會唔會太只見表面?[/align]
[align=center]咁又係既,每個人既睇法都唔同,你點諗,我控制唔到[/align]
[align=center]呢張圖本來係人地好心推薦jump, 不過你所謂既fd整個咁好既連結,我又咁岩見到,[/align]
[align=center]你覺得?作為微櫻乂月朋友,見到d咁好笑既事,過黎幫下手,又有咩問題?[/align]

[[i] 本帖最後由 boyd 於 2014-8-28 01:28 編輯 [/i]]

遺忘的約定 2014-8-28 01:25

回復 29# 的帖子

所以叫你約, 你點睇得出我同FD係日日打機? 我自己都係學生,都要返學.
叫你約就叫唔用腦?我應該點講?你教我?
你有冇諗清楚自己講咩架?
我冇叫你日日打, 我有冇成就要你評論?我係邊個你知條毛? 有幾多成就你知條毛?
約好時間唔該講聲. 我冇逼你而家就打, 只係叫你約好你既FD後比個時間黎 ,
唔該你講野之前諗清楚!!!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 推廣JUMP大賽~