查看完整版本: 神人龍珠傻仔記

Qm牙軒mQ 2014-6-26 20:29

神人龍珠傻仔記

ASDFGHJHKL7條傻仔比人屠輸唔起想走場又唔敢之後逼人走場re
re完之後入番佢個傻仔場佢又係到踢番我話我走場tk wo
人地比人屠之後又講哂粗口鬧對面 唉 輸唔起:(
下次入佢場小心d啦唉 佢精神有問題:(

24811229 2014-6-26 21:30

有圖有真相:handshake

asdfghjkl7 2014-6-27 13:36

回復 1# 的帖子

我係話偷圖個d人

nuiop456 2014-6-27 13:36

廢西係咁嫁啦!!!:@ :@

AAXCC 2014-9-3 21:48

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

lthjimmy 2014-9-3 21:50

錯區加冇圖冇真相:handshake :handshake ,請去抱怨區。

『煌‧極』 2014-9-7 14:10

垃圾asdfghjkl **侮辱成份**9上當年我地個隊嬴硬 點知
佢拎住七粒龍珠比人殺左**侮辱成份**9 之後輸埋
仲要賴隊友廢 自稱貝吉塔神

♂翼♀ 2014-9-7 18:51

2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容
需要證據  另外請移玉步到抱怨區

一刀哥 2014-9-11 16:32

算啦,ASDFGHJHKL7玩果陣雖然成日送龍珠比對面:lol 不過佢玩比達真係好勁;P

LEUNG1017 2014-9-13 12:01

沒圖沒真相:lol :lol :lol

abc3388 2014-9-15 13:22

由頭到尾除左睇到無喱頭抱怨之外乜都睇唔到

LEUNG1017 2014-9-15 15:47

無圖無真相:lol :lol :lol

lineagekoo 2014-9-17 01:50

冇圖你話你老母係撒亞人都得架啦
利申:我覺得你似傻仔多D
諗住開POST串人點知;P

Ming神 2014-9-19 17:48

爽:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol 爽:lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
頁: [1]
查看完整版本: 神人龍珠傻仔記