查看完整版本: 廢柴絕唱玩JUMP輸親都話隊友 好心你就搵夠5FD一隊先開場

~星詠歌唄 2014-4-13 15:37

廢柴絕唱玩JUMP輸親都話隊友 好心你就搵夠5FD一隊先開場

如題廢柴絕唱玩JUMP輸親都話隊友 好心你就搵夠5FD一隊先開場 仲有個智障自私FUN誠同佢一條路一隻兵都唔比隊友食 神手絕唱話閃極唔洗食兵阻人食就得 對手神手玩神烈 阻佢食兵死6次佢話死就係死wor 叫佢玩埋佢 退JUMP~.~ 廢人玩到隻GAME都廢埋既

shing0826 2014-4-13 21:32

下:L :L :L :L :L :L :L :L :L :L :L :L

絕唱卍7.7 2014-4-13 23:06

on 9仔- -你殺0死6`自己冇啦啦走場  你見個post冇人想理你就知
自己樣衰仲要開post- -唔好引人笑啦小.學.雞

[[i] 本帖最後由 絕唱卍7.7 於 2014-4-13 23:08 編輯 [/i]]

[qtBoy].sIu_K 2014-4-13 23:09

你話人之前不如諗下自己之前到依家玩成點先啦 自己吾係勁就吾話人廢柴~.~

[[i] 本帖最後由 [qtBoy].sIu_K 於 2014-4-13 23:13 編輯 [/i]]

~星詠歌唄 2014-4-13 23:12

收皮啦佢同我差唔多 佢玩少場神烈都唔掂啊食屎啦佢 憑佢同我差唔多 對面mak88玩神烈單路20lv 我比條友一個人食哂d兵 1件裝都冇叫我去阻人肥阻到死6 神手誠一招都唔**粗口**幫我打話**不良字眼**我廢送人頭 你問下個絕唱憑乜**粗口**野**不良詞語**人啦廢**不良字眼**

~星詠歌唄 2014-4-13 23:14

輸親總有理由 反正唔係佢問題啦 話我廢我企你對面你輸又話你自己帶左新 同你一隊輸 你又係話隊友唔合作 正~~~ 反正就係你玩哂 冇問題 我照插你 唔玩就唔玩

[qtBoy].sIu_K 2014-4-13 23:15

回復 5# 的帖子

你食吾到兵咪等隊友殺人全隊有錢收囉 食吾到兵0殺6死就要怪人?仲要走場?後開post理直氣狀咁x人?

[[i] 本帖最後由 [qtBoy].sIu_K 於 2014-4-13 23:18 編輯 [/i]]

私はヒバリ 2014-4-14 00:16

我驚佢搵左5FD,你唔洗出溫泉-_-

~星詠歌唄 2014-4-14 00:21

點解唔係理直氣壯 絕唱係你地堆人入面明顯除左2樓條木咀係最廢 炮人就炮得響輸親話隊友廢 你裝都冇去阻mak88玩既神烈食兵仲要冇人救既 你生還比我睇下 智障嗎??????你同人地一條路開哂D技食兵一隻唔留 然後叫人去阻人食兵 結果要死4 最後兩殺我特登衝大本送既 你地老友話死就係死 咁當6死係啦 咁又如何 你地邊個表演比我睇4粒血牌衝去阻個+60敏既20lv神手神烈食兵冇人救唔死比我睇 邊個表現???擺片比我???

~星詠歌唄 2014-4-14 00:23

照7樓講咁我果陣應該企大本掛機喎 但係你地老友神手FUN誠輸到話悶要掛機去食飯喎等邊個殺 食哂D兵2隻特級手套果隻夜夜要掛機留我一個係中路比人殺叫做等收錢?

~星詠歌唄 2014-4-14 00:26

垃**粗口**圾絕唱 成世靠神隊友先好打機啦你 你以為自己1個打哂5個然後因為我死輸錢比人???
你自己打得好應該係你賺左錢我出左裝去阻神烈啦 洗0殺6死??? 開波唔夠20分鐘比人地高12殺(果陣我死4) 你自己計下數啦7頭 你個名係冇改錯架啦7.7

微櫻乂月 2014-4-14 00:26

你講咁多做咩
你係就同7o7 1on1
嘈咁多做咩 想打團咪出聲

微櫻乂月 2014-4-14 00:29

自己班fd就當mak神一樣
你係要咁講 叫ken or sky同你地打11囉
真係唔知嘈咩 同你玩咁多場 次次靠隊友   真係有咩好炮 打場咪得囉

bbdd012 2014-4-14 01:22

樓主 收皮啦用晒d強勁英雄[align=center][align=left]又要識挽新人點樣挽呀[/align][/align][align=center][align=left]一定被屠啦[/align][/align][align=center][align=left]你用d最廢英雄啦[/align][/align]

[[i] 本帖最後由 bbdd012 於 2014-4-14 01:28 編輯 [/i]]

絕唱卍7.7 2014-4-14 04:10

唉,你睇下你……開post泥比人串==我都唔想同你條傻膠講甘多野你一開波殺0死6都算,我好心同你講閃極唔好出去食兵食得慢又比人殺,你吊9我?最火系你死6吊9話啊誠唔比你食兵?!姐系你神手哥啦多果幾隻兵可以變做殺6死0,on.9理由我見得多,[font='Times New Roman']至on.9仲唔系你:lol??話唔比你食兵搞到死,仲要走埋場,你走場都唔系第一次啦,次次比人屠就走。[/font][font='Times New Roman'][/font][font='Times New Roman']我輸果時系會吊送頭果d傻仔甘點??!你廢到冇人夠你廢,搶你食兵呢招都出埋a_a夠絕[/font]
[font='Times New Roman']就甘收手把啦==唔好再比機會人串9你,我唔想去到放rp[u]等個個都睇到你條傻西啊[/u][/font]

[[i] 本帖最後由 絕唱卍7.7 於 2014-4-14 04:12 編輯 [/i]]

絕唱卍7.7 2014-4-14 04:20

mak88勁唔勁唔重要,你問下佢地你走左之後我同誠贏左佢地3-4fd幾多場
7左就認啦,唔好哂大家時間系到嘈

絕唱卍7.7 2014-4-14 04:37

[quote]原帖由 [i]~星詠歌唄[/i] 於 2014-4-14 00:26 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6156031&ptid=608316][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
垃**粗口**圾絕唱 成世靠神隊友先好打機啦你 你以為自己1個打哂5個然後因為我死輸錢比人???
你自己打得好應該係你賺左錢我出左裝去阻神烈啦 洗0殺6死??? 開波唔夠20分鐘比人地高12殺(果陣我死4) 你自己計下數啦7頭  ... [/quote]依家d人講野真系好燃好笑,你知唔知你死一次對面全部人有幾多錢?我一開波上路殺6~7個仲唔夠?,殺夠80比你肥去殺人好冇,唔講食兵,依家講我殺人唔夠供唔肥你?你味燃食藥啊?!

[[i] 本帖最後由 絕唱卍7.7 於 2014-4-14 04:39 編輯 [/i]]

聖羅蘭 2014-4-14 12:11

其實阿七搵齊5 FD你真係唔洗玩;P

wing12170220 2014-4-14 13:27

第一,絕唱絕對唔廢。你有冇試過拉新手對佢?

第二,我記得你玩JUMP試過同佢一隊,果場我都係到
佢既對手全都係識玩,佢自己隊友得FUN誠一個比較識玩,然後帶新手
佢話輸隊友有咩問題?

wing12170220 2014-4-14 13:28

7.7佢真係搵哂5FD,
我諗你既死數...................

Accelworld 2014-4-14 17:20

絕唱邊到廢........:hug::hug:

極死_段空 2014-4-14 19:25

回復 14# 的帖子

你知唔知自己講咩= =? 路過 吐一下

僕は召使 2014-4-14 22:03

路過 食花生inG:lol :lol

優克里伍德 2014-4-15 11:40

佢邊有話過自己勁- - 記得一開始玩果陣佢話佢系中手

你早洩嗎 2014-4-16 08:02

路過

7O7,比人話廢真係笑左
頁: [1]
查看完整版本: 廢柴絕唱玩JUMP輸親都話隊友 好心你就搵夠5FD一隊先開場