查看完整版本: 比人話MH.....又話BUG圖(ABS)

極死_段空 2014-4-11 19:11

比人話MH.....又話BUG圖(ABS)

金日我開ABS 1打1打1 甘啦我本身明人我想用R車 我朋友-SAM645 點知佢走開左車中左果個話我MH果個人... 佢話我MH係唔信我唔小心打中左佢又話E個係BUG圖打我開果個係大家玩開果個圖佢入果時都冇DOWN 姐係我地本身果個係BUG圖咩真係好笑佢又話要POST上VLAN **廣告**:Q  好啦好啦我POST啦唔洗你個XXX POST 啦 我抽中左明人佢又話我唔係抽佢真係NEW手睇又唔識睇又要話人唔係抽:@    我唔識POST 圖我影下左有冇人可以講點POST 識左一定POST 上來 信唔信有你總知我信了(他是白痴仔:lol )  仲有佢話我甘喜歡玩MH 佢又玩BO @@識做啦XDD

[[i] 本帖最後由 極死_段空 於 2014-4-12 00:48 編輯 [/i]]

黑冰〃 2014-4-11 19:21

一句講哂:完全唔知你up乜:handshake

古物.帝 2014-4-11 20:20

[quote]原帖由 [i]極死_段空[/i] 於 2014-4-11 19:11 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=6154976&ptid=608225][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
金日我開ABS 1打1打1 甘啦我本身明人我想用R車 我朋友-SAM645 點知佢走開左車中左果個話我MH果個人... 佢話我MH係唔信我唔小心打中左佢又話E個係BUG打我開果個係大家玩開果個圖佢入果時都冇DOWN 姐係我地本身果個係B ... [/quote]
唔識post圖都識post replay啦
定係未玩完先post

低調啲張揚 2014-4-12 15:52

樓主打咁大篇野 又冇圖冇RP  搵鬼睇? 智弓十6?

abc3388 2014-4-12 17:30

冇圖冇真相.............寫大堆野等同費話

x00900 2014-4-12 19:01

有圖有真相又如何

最後我地咪一樣唔會理~~

哈哈哈哈

G0t5 2014-4-13 19:16

請組織下字句先:handshake
頁: [1]
查看完整版本: 比人話MH.....又話BUG圖(ABS)