查看完整版本: 小兵合成改版 v2.0.0 (附隱英+合成表)

0oheroo0 2012-8-7 14:05

你點解可以講到自己原作咁....
你話曬都係Copy人地d野姐

Jupiter.- 2012-8-7 16:28

我諗有D係佢加既:handshake :handshake

BSL 2012-8-7 19:45

其實我到而家都唔明...防BUG姐..洗唔洗禁<上下左>會彈T^T
我用呢D制黎郁畫面架..

花刃:D 2012-8-8 08:39

多謝樓主分享.
  對我好大幫助.

★v星願v★ 2012-8-8 11:28

回復 全部人 的帖子

多謝大家回復

×﹏ting(k) 2012-8-8 11:54

多謝樓主分享.
幫左我好多:hug:

panghoe 2012-8-8 23:38

戰神同女武神 個PW唔明- -

yoyobaby1 2012-8-9 01:37

[size=7]支持bug圖[/size]

星幻乂夢 2012-8-10 01:55

樓主連錯兩次已要扣分
4 . 同一帖子內連續回覆三次或以上
而且其帖子內容亦能從一名舊會員之帖子中尋找到

所謂「打字打到個手          = =」
只係謊話,如果你話成篇你打一定假,因為格式冇可能同舊會員既一樣樣。
除非你話加左少少野而你改左好耐,但,我看不出你有加任何東西。別撒謊。
:handshake

★v星願v★ 2012-8-10 05:52

回復 39# 的帖子

冇撒謊    仲有  我今年先弟一次玩  鬼知咩   
洗5洗廿串我 E D新手呀

★v星願v★ 2012-8-10 07:50

回復 32和31# 的帖子

回復 32# 的帖子
吾係加野     係加左好多野  再加上我自己試過全部合成過  有D是不能合成
雙頭魔龍 = 渾沌之龍x2 (不能合成)

回復 31# 的帖子
有大部分合成不是Copy人地D野   仲有我自己有一張改圖係可以合成雙頭魔龍 = 渾沌之龍x2
仲加左DD合成

×﹏ting(k) 2012-8-10 07:57

隱藏英雄其實係要點.因為我打左佢都五出黎:hug:

★v星願v★ 2012-8-10 08:09

回復 42# 的帖子

小兵合成改版 v2.0.0 (附隱英+合成表)
隱藏英雄:
""內的字符

霜之哀怒‧戰神
v2.0.0 密碼:"       "
v2.0.0 前版密碼:"-【霜之哀怒‧戰神】"

貞德之化身‧女武神
密碼:"-貞德之化身‧女武神      "

光之化身‧聖戰士
密碼:"-光之化身‧聖戰士"

迅雷之王‧雷鳴哥布林
密碼:"-迅雷之王‧雷鳴哥布林"

尖刺術士‧女法師
密碼:"-尖刺術士‧女法師"

滅絕之音‧寒霜戰牛
密碼:"-滅絕之音‧寒霜戰牛"

聖殿御守‧聖殿騎士
v2.0.0 不需要密碼
v2.0.0 前版密碼:-聖殿御守‧聖殿騎士"

你打左咩隱藏英雄的PW         
你吾話比我知你打左咩隱藏英雄的PW      我好難回答你
因為個個pw都吾一樣

★v星願v★ 2012-8-10 08:54

話比大家知點打 戰神和女武神 pw

話比大家知點打  戰神和女武神 pw
""內的字符
霜之哀怒‧戰神
v2.0.0 密碼:"       "
v2.0.0 前版密碼:"-【霜之哀怒‧戰神】"
           戰神的:"       "
戰神的全都是空白 不過   這些空白和一般空白有點不同
戰神的pw   用中文來說是:全全半半全半全
一般打字會有一個  方格  方格入面有兩個字     是:     倉│半    或     倉│全
如果你打字果個方格是:倉│半   或   倉│全  
禁S h i f t + 空 白    方格入面的 半 會變 全       全  會變  半
戰神的pw 係 : 變左全的空白和變左半的空白
首先   兩下全的空白再兩下半的空白再一下全的空白一下半的空白再一下全的空白  = 戰神的pw
女武神 pw有DD難==不過我也會話比大家知點
明白點打戰神一定明白點打女武神pw
明白點打女武神一定明白點打戰神
女武神 pw    ''-貞德之化身‧女武神      ''
女武神 pw   後面有一D空白
個粒點  e粒  ‧     可以由 Ctrl+Alt+,  的.   打出來

女武神 pw   用中文來說是:-貞德之化身‧女武神半全全半半半
一般打字會有一個  方格  方格入面有兩個字     是:     倉│半    或     倉│全
如果你打字果個方格是:倉│半   或   倉│全  
禁S h i f t + 空 白    方格入面的 半 會變 全       全  會變  半
女武神 pw   係 : -貞德之化身‧女武神+變左全的空白和變左半的空白
首先    打   -貞德之化身‧女武神一下變左半的空白再兩下變左全的空白再加三下變左半的空白 =女武神 pw   
不全打  貞德之化身‧女武神 的人 我可以話比大家知點打
-
貞:YBUC (卜月山金)
德:HOJWP (竹人十田心)
之:INO (戈弓人)
化:OP (人心)
身:HXH (竹難竹)
‧:Ctrl+Alt+, 的. 打出來
女:V (女)
武:MPYLM (一心卜中一)
神:IFLWL (戈火中田中)

不明白 不要串我:L
頁: 1 [2]
查看完整版本: 小兵合成改版 v2.0.0 (附隱英+合成表)