查看完整版本: FOCS3 9.6E06 2018/9/3

土人 2011-5-5 16:49

gooooooooooooooooooooooooooood

choyfish123 2011-5-5 23:51

thx for sharing

9yin2569 2011-5-9 17:09

我拿下了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

瞬間乂秒殺 2011-5-9 17:15

哇A至Z都有,感謝樓主:loveliness:
支持卡亂:victory: :victory: :victory: :loveliness: :loveliness:

土人 2011-5-10 12:32

gooooooooooooooooooooooooooood

jiffchan246 2011-5-10 17:52

有新版多謝分享:handshake :time:

bossosad 2011-5-12 23:58

冇啦啦  多左2個8.8g圖-.-   而家有3個   :L :L

〝曉﹏ 2011-5-13 17:03

多謝大大分享:) :) :) :) :)

天鎖痷 2011-5-18 16:14

gooooooooooooooooooooooooooooooooood mk

天鎖☆斬月 2011-5-28 14:04

更新囉
8.8J

其他有改到或更新到什麼的, 請各位自行進入遊戲摸索
多d回
唔好正down:handshake

天才小b 2011-5-28 17:44

ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

天鎖☆斬月 2011-5-29 01:59

回下LA
正係down 又唔回下

bossosad 2011-5-29 02:44

有咩新野 dl dl 先~~:lol

初代×_雅杰 2011-5-29 18:55

gd!!!" 之前一直玩開g 版, 特然咁快又有i 同 j既。

天鎖☆斬月 2011-5-29 21:38

更新囉
8.8k

多d回
唔好正down

天鎖☆斬月 2011-5-29 22:02

改左最終王做藍染

卐冰輪丸☆ 2011-5-30 00:34

咁好笑
都係支持下先:victory:

天鎖☆斬月 2011-5-30 19:14

8.9更新預告,未來的新人物估計就是烙印勇士的男主角凱茲

[color=black]8.8k[/color]
場地
- 移除了天下第一武道大會 (1對1競技場)
- 團隊戰競技場重製
- 放了一個搖滾阿薩斯在競技場 建議大家邊聽搖滾樂邊玩卡亂 PK時會更對味

人物
- 波特卡斯.D.艾斯 - 炎帝 特效優化
- 孫悟空 - 元氣彈 特效優化
- 漩渦 鳴人 - 風遁.螺旋手裏劍 特效優化
- 烏爾奇奧拉 西法 - 刀劍解放第二階段 頭像模組優化
- 地達羅 - 頭像模組優化
- 干柿 鬼鮫 - 頭像模組優化

怪物
- 魔人普烏 換成 藍染 惣右介 技能特效優化

★﹏﹏★ 2011-5-30 19:15

有冇中文版-,-
因為真係唔係好明佢更新乜-,-

david159 2011-6-2 17:16

支持卡亂:victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory:

aRcHuN-] 2011-6-13 13:55

睇下好唔好玩先a)_a

s203057 2011-6-14 00:13

多謝分享:handshake

★血の霜★ 2011-6-17 00:56

[quote]原帖由 [i]aRcHuN-][/i] 於 2011-6-13 13:55 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=3885221&ptid=360277][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
睇下好唔好玩先a)_a [/quote]卡戰好好玩的:handshake

勁風Issac 2011-6-19 01:36

多謝分享,卡戰好玩:handshake

└細路仔┐ 2011-6-20 20:47

※8.8j 和 8.8k※
場地
- 移除了天下第一武道大會 (1對1競技場)
- 團隊戰競技場重製
- 放了一個搖滾阿薩斯在競技場 建議大家邊聽搖滾樂邊玩卡亂 PK時會更對味

人物
- 波特卡斯.D.艾斯 - 炎帝 特效優化
- 孫悟空 - 元氣彈 特效優化
- 漩渦 鳴人 - 風遁.螺旋手裏劍 特效優化
- 烏爾奇奧拉 西法 - 刀劍解放第二階段 頭像模組優化
- 地達羅 - 頭像模組優化
- 干柿 鬼鮫 - 頭像模組優化

怪物
- 魔人普烏 換成 藍染 惣右介 技能特效優化

系統
- 錄影機調整增加新指令提供外國玩家使用 (-camera 50 ~ 150)

仲有個唔知係魔獸定係卡戰既BUG
有時會點唔到隻幽光

en-_- 2011-6-21 20:13

希望版主會張官網放係最頂:handshake

天鎖☆斬月 2011-6-22 21:23

卡戰官網:[url]http://cafe.naver.com/focs4[/url]

卡亂8.8L
更新了..只知道寧次的128掌放了 防禦會+100萬..被打也不會痛了
其他的不知道

多d回
唔好正down

en-_- 2011-6-22 21:29

WoW寧次十萬甲,大家估下,下次咩英,好似好勁:handshake

動感超人๑ 2011-6-23 14:47

= =仲估? 已經講左拉
烙印勇士男主角凱茲
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kL117aW_YsA[/url]

★﹏﹏★ 2011-6-25 10:30

差d搵唔到依個帖:'(
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: FOCS3 9.6E06 2018/9/3