查看完整版本: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

windpongEXE 2009-11-28 22:33

[color=Cyan]Load完影片彈Game或過關彈既入呢個post[/color] 果個post 入面果個野 down唔到 help...........

kayan1201314 2009-11-29 01:08

=__=唔知點解會咁...
玩玩下冇啦啦st叫我更新隻games
咁就彈左

kokoy1314 2009-11-29 11:05

冇改變
照足都係咁
睇完片到loading就彈...

Black*明 2009-11-29 11:13

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

chris_438 2009-11-29 16:37

我一開game 就話我找不到tireo.dll  又話找不到指定模組!!!求求你地!!!!!!!!!!

[img]http://www.ipve.com/bbs/attachments/month_0911/20091129_352839c9bd77befc87126qHYpNy0CFYq.jpg[/img]

[img]http://www.ipve.com/bbs/attachments/month_0911/20091129_b1483821f47a95c97e36mDBfj09wzIn3.jpg[/img]

[[i] 本帖最後由 chris_438 於 2009-11-29 16:43 編輯 [/i]]

tinolong6306 2009-11-29 17:26

[quote]原帖由 [i]hongkane[/i] 於 2009-11-23 14:45 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=1492190&ptid=168797][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
本人都是下載 vLan 版本的,都是 Loading 之後彈回桌面,裝了這個之後,已經解決了彈回桌面問題,入了 vLan 玩了 1 個多小時都冇彈 Game,請 Loading 之後彈回桌面的朋友試試~

首先下載 Left 4 Dead 2 (解決彈 Game) 及 reg
7 ... [/quote]
有冇圖呀 我都係唔識同用唔到

tinolong6306 2009-11-29 17:30

[quote]原帖由 [i]hongkane[/i] 於 2009-11-23 14:45 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=1492190&ptid=168797][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
本人都是下載 vLan 版本的,都是 Loading 之後彈回桌面,裝了這個之後,已經解決了彈回桌面問題,入了 vLan 玩了 1 個多小時都冇彈 Game,請 Loading 之後彈回桌面的朋友試試~

首先下載 Left 4 Dead 2 (解決彈 Game) 及 reg
7 ... [/quote]
都係彈既 係咪昆架

98354491 2009-11-29 18:54

MSN:[email protected]

MSN:[email][email protected][/email]  謝謝大大了 我不能用

KK_1999 2009-11-30 19:50

以上問題都唔係...
而家入到game,玩左5~10分鐘左右會冇啦啦話l4d中止運作,彈機....

================
更新自己顯示卡驅動? direct 10唔得?

kinging2008 2009-11-30 20:36

玩下玩下突然彈game:Q :Q

鬼乂影 2009-11-30 23:08

我只係差在轉關卡果陣彈  

其他都OK

我已經跟足指示去裝 去破解 去入STEAM VLAN

版本係4035

玩的過程 入GAME 睇場 完完全全係冇問題

只係差在轉關卡姐

有冇高人指點...十萬慼激~~~:'(

blackzero739 2009-12-1 16:27

我試過好多次用哂好多方法都係彈,可唔可以幫我做遠端

小型的我 2009-12-1 19:40

我係電腦白痴= =唔識點搞呀><可以簡單d嗎?

czmabc333 2009-12-1 20:49

幫幫忙

我玩唔够幾分鍾就單game= =點解會緊?有冇好心人話我知....同埋依個Client.dll系咪要dl新噶?

s98131820 2009-12-2 10:43

係自訂server個度見到勁多場,但係區域網絡度得幾個滿左既場,究竟點先可以玩到?

赤井止也 2009-12-3 07:02

我係玩玩下無啦啦不回報,咁算點!

TS239LV 2009-12-4 18:21

點改日期呀,我唔知改邊個日期:Q

sss666 2009-12-4 21:22

我玩玩下彈game 話"internet........."我都吾g發生咩事呀??????????:'( :@

cklau314 2009-12-5 11:30

我求下你幫我做遠端
我認命喇
完全唔明點搞
MSN:[email protected]
=================
電腦痴= =

maklongfung 2009-12-5 15:03

我想知解壓左Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)果舊野係洗唔洗over write left 4  dead 2 file入面d野ga?

查斌週 2009-12-5 17:03

好......!我試下先睇睇得唔得

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

julianwu 2009-12-5 19:12

WINDOW 7 睇完MOVIE一LOAD就彈:'(

05cfwong 2009-12-7 07:04

您好,我照了您的方法做:請先確定防火牆及防毒已關 , 若果都係見唔到場既就入game 按

選項 > 多人連線 > 自動找尋區域連線遊戲 > 啟用

自訂伺服器內容 > 全部允許

按~打openserverbrowser選"區域網路"之後就搵ser入

但當我搵到SEVER時按入去,load完之後都會彈返出黎搵伺服器個度,而且我用mouse點按點移動都移動唔到,請問點解呢?

05cfwong 2009-12-7 07:05

狂按d sever同d制都無反應~

yenman95 2009-12-7 10:03

我做哂Load完影片彈Game或過關彈既入果個post

佢都係Load完影片都係彈喎-v-

咁點呀?

杯杯 2009-12-9 09:44

我都係啊...我都照彈...SOS:Q

【神手】 2009-12-9 19:29

help我呀!!!

開game單機唔得<----跟曬你教既步驟
重有...
開完一次之後要boot機先可以再玩- -
boot左又係玩得一次= =
唔知咩事- -
幫下我-_-!!

KilleR§小楊 2009-12-11 19:55

我唔知點解玩果時好lag,,搞到成日好難玩 玩唔到咁制 有咩方法解決:(

☆龍★ 2009-12-16 17:16

路徑 "485" 不存在或者不是一個目錄

o笨小孩o 2009-12-20 13:29

我是入安全門後彈GAME,請問點解決
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
查看完整版本: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!