查看完整版本: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!

hellomic 2009-11-24 20:08

我都係唔得...一開game loading之後彈game...話no permissions to run "left4dead2"

9991112 2009-11-24 20:15

我改左2008年玩下玩下都會彈GAME呀

howuihei 2009-11-24 20:17

我用vlan連線連連下會彈game!已照晒你比ge方法解決~但係無效 之前唔係vlan版都冇咁..
幫下手ar 玩玩下彈 好無瘾

kctang88 2009-11-24 21:05

唔知點解我玩玩下會彈出桌面,咩野都冇講...

o人一個o 2009-11-24 21:17

回復 184# 的帖子

+1
咩都試過曬都係咁...

←天使龍→ 2009-11-24 21:28

下載點來的 Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)  ←why? 次次0.0%- -

carho999 2009-11-24 22:41

點解我按L4D2個game之後黑屏
又返去桌面

Mr.J。OX 2009-11-24 22:44

求解!MSN:[[email protected]][email protected][/email]  加好友時請注明你是誰,否則我可能會0 0
我系睇完開場動畫個度LOADING就彈,用過第一個方法,也試過朋友建議的方法:更改電腦日期時間,改作2次,1次變2008年,1次系2009年,不過改成尋日。

coolie1214 2009-11-25 00:53

我係入左game之後,試過連線玩玩下就彈
又試過咩都唔做都彈
咁係咩問題?

猛攻王 2009-11-25 03:36

之前就係loading彈 跟住跟教學dl左舊野擺左跟住係入到但係玩單機就steam validation rejected
都跟住教學打"~"sv_lan 1玩到 但次次玩一陣就自己熄左隻game即係黑mon彈出桌面 乜都冇話= =
咁樣過唔到關= ="點搞..??:'(

ThomasL 2009-11-25 11:45

我想問點解次次玩幾分鐘就彈:'(
明明跟足哂波:'(

msxrmxyc 2009-11-25 11:52

我vister機....整完都係咁彈....都無無變過..

BTgame 2009-11-25 12:06

這個問題太奇妙了:lol

a!l!e!x! 2009-11-25 13:35

[quote]原帖由 [i]BTgame[/i] 於 2009-11-25 12:06 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=1500423&ptid=168797][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
這個問題太奇妙了:lol [/quote]
你應該要係入左steam先轉日期
你轉定先個steam以為你未更新:(

新手.Mike 2009-11-25 13:52

Vlan d野好廢       信你地死得喇

新手.Mike 2009-11-25 14:01

用你地d野=曬時間

0oJo0 2009-11-25 14:51

改左電腦個日期(2007)就唔彈啦!

命運來的 2009-11-25 15:34

點樣set時間????????

Rubbish=] 2009-11-25 16:41

我問1個問題.....   點解我有時玩到1~5分鍾先彈   有時1~5秒就彈???

猛攻王 2009-11-25 16:57

之前就係loading彈 跟住跟教學dl左舊野擺左跟住係入到但係玩單機就steam validation rejected
都跟住教學打"~"sv_lan 1玩到 但次次玩一陣就自己熄左隻game即係黑mon彈出桌面 乜都冇話= =
咁樣過唔到關= ="點搞..??

spe05093 2009-11-25 17:47

直接係選擇server列表 睇緊入邊個server果時彈出桌面
自動關game 無error訊息..
有咩解決方法?

ivanhowang 2009-11-25 19:09

幫我呀我就快死啦!!!!用曬各位既方法..都係出完影片就彈左...
樓主快d幫我啦!!!msn:[email protected]

knccc000 2009-11-25 19:25

我連到線入到人地場但係load完玩到一半就彈 試左好多次都係 怎麼辦?

he01815319 2009-11-25 19:43

佢入到loading之後就弾左出黎
想玩單機都吾得
彈左句                No permissions to run 'left4dead2'
姐係乜銀野意思 搞到我都火埋 次次都係咁 知道既大大吾該話比我知解決既方法
吾該!!!!!!!!!!!!!!

David2580 2009-11-25 20:11

問題:入game玩唔到....(同電腦玩和入vlan場都玩唔到.....)
試過哂你所有方法都唔得....
玩玩下就彈game~
[email][email protected][/email]

求求幫手!!!

alexching 2009-11-25 20:15

希望我玩到啦!!THZ~:)

呀安好 2009-11-25 20:28

我都係試極都係 玩玩下就無啦啦關左game
我試晒改日期 都係頂多5分鐘 就關game
救救我阿= =大大 MSN:
[[email protected]][email protected][/email]

small07 2009-11-25 21:21

點解我入game戈時..睇到有好多vlan場...
但係一彈唔見哂d場..得反一兩個場係到~
加上有1d場lag到玩唔到..又有1d場可以玩
我真係俾佢玩死啦...甘樣要點樣先解決到
...幫幫我thx:'(

真田幸龍 2009-11-25 21:45

點解我一用近身武器就會彈game.有時好少少斬到一野.但第二野都係會彈game.有個post話係高壓縮1.5g有埋話解決近身武器彈game問題.但照做左都係彈game.係咩事呢?

汪汪真鳩喂 2009-11-25 22:05

磁碟機中沒有磁碟...點解決??
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: 暫時已知彈機既解決方法, 各位彈Game的請進!!!