查看完整版本: (解決) Loading 之後彈 Game 問題

duck456789 2009-11-25 19:07

彈game

唔得呀 仲係咁彈 點算    你可唔可以幫下我

kelvin01234 2009-11-25 20:58

down唔到wo ~~~~~~~無顯示幾多mb

chung227 2009-11-25 21:26

我想問,我玩玩下彈game,steam話要我更新先可以繼續遊戲,請問即係點呀?唔該~

kay1991 2009-11-25 21:30

[quote]原帖由 [i]hongkane[/i] 於 2009-11-25 14:30 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=1500656&ptid=168587][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
你指 d link 唔得定係照彈呀? [/quote]

d link唔得  我下載番黎得幾kb

kay1991 2009-11-25 21:58

我將防彈檔d野  取代原有檔案...之後入game黑畫面   連片都冇得睇-.-

kidtat 2009-11-25 22:09

完全唔明-.-

下載完 解壓 之後放係 l4d2個file入面? 定係將common 個l4d2 file 唔要 採用呢個?

holyhoney 2009-11-25 22:34

樓主...
跟足都係load完片頭彈~
希望樓主幫手破解...
唔該樓主

samvyv 2009-11-25 23:02

Left 4 Dead 2 (解決彈 Game)個7個下載點都唔得既-_-
見到速度幾多,但係0%

花傷逝 2009-11-25 23:16

load到game但係玩玩下都係照彈-,-

Exia00 2009-11-26 01:49

win7 64bit
裝左load 完開場片照彈回卓面有冇辦法解決?

FunG711 2009-11-26 10:19

得左啦!!~~~
係要解rar 後
再把 防彈game 果個file 入面所有野
整出去left 4 dead 檔到, 要覆蓋哂, 再開game 就得

eric_cjw813 2009-11-26 12:12

[attach]56900[/attach]

有無人知點解我會咁ge? 之後佢會自動彈game..

其實我從來都無試過正常玩到...我係咁彈game有無人可以幫下我呀??唔該

我咩方法都試過...其實用咩日期先得嫁..可唔可以有人幫下我..我已經FOLLOW ALL STEPS TO 破解嫁喇:'(

我係winxp sp2....

Rova 2009-11-26 19:59

跟住vlan 程序做哂..
但係入到去 過左2個動畫之後 就彈返出黎
話我no permissions to run l4d2

請問咩事= =

日期都試過較:'(

henryhui 2009-11-26 20:07

[b][color=#ff8c00]樓主你話如果在玩途中彈回桌面,試試將系統日期調至 2008 年 11 月 23 日[/color][/b]
[b][color=#ff8c00][/color][/b]
[b][color=#ff8c00]點樣[/color][/b][color=darkorange]改日期,同應該去改邊個檔[/color]

黑色乂羽 2009-11-26 20:11

唔得.......

我想問下..........解決果件野洗唔洗解壓..唔知點解我唔得....仲有REG解壓完係一張野,.係唔係禁一禁就得...洗唔洗做其他野......搵人幫下我 PLS.......

chicken0033 2009-11-26 21:36

我照住做完都係唔得
一樣係loading之後就彈game 話我無開steam
我都係vlan版....
幫幫手唔該

ben55655 2009-11-26 23:12

我唔得:'( :'( :'( :'( :'( :'(
仲有冇第2d方法

尋路人 2009-11-26 23:38

跟到足黎做,將DL落水果個覆蓋哂,又按埋個REG,時間都改埋,一樣係LOADING到就彈,咩野都冇彈出黎,搞完冇分別:Q :'(

h0yin12 2009-11-27 00:57

睇完個影片又彈番出桌面 .. 乜野都無-3- .. 點搞?

story1314 2009-11-27 02:06

我用window 7 係咁彈 彈到pk囉=/=

story1314 2009-11-27 02:07

我有破解一d都唔彈..^^

tommyk 2009-11-27 13:25

都down唔到解決彈game= ="""

AV4574 2009-11-27 17:25

:Q DOWN唔到呀!!!!佢話咩個野壞左,help me!!:'(

romanwolf 2009-11-27 18:28

我同樓上一樣都係搞唔到:( :( :(

攞你命-3000 2009-11-27 20:49

冇變過:'( :'( :'( :'( :'(

sumi2008 2009-11-27 20:57

thx!!!!!:) :lol

sunnylth1 2009-11-27 21:20

回復 139# 的帖子

我都係咁,想玩都無得玩..........玩..........

hongkane 2009-11-27 23:35

回復 141# 的帖子

真係,有就分享出黎比大家試下 :handshake

別傻子 2009-11-28 01:44

我系統冇得還原返2008年 咁要點搞?

兒童不宜 2009-11-28 03:57

[quote]原帖由 [i]zeroland500[/i] 於 2009-11-23 00:48 發表 [url=http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=1491081&ptid=168587][img]http://www.ipve.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url]
你o個個file點開呀?
乜野7z檔
用乜野開 [/quote]
我同你有同一個問題 dl落離個野 開唔到-,-
我諗冇人明我地架喇
我都唔知搞乜
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: (解決) Loading 之後彈 Game 問題