查看完整版本: 簡直係不知所謂既雷作一隻...

Hoshizora 2009-10-8 23:11

簡直係不知所謂既雷作一隻...

wa我頂, 本身都冇咩期望, 都諗住會有dd驚喜呀, wa d畫面推爆哂行5x fps又點,
開盡details好似人地low details without texture咁, 垃圾到呢, d AI又極度硬膠膠, 動作勁古怪咁,
射擊感又唔得, 真係d screenshot令到呢, 宜家d畫面垃圾到呢, 依隻game絕對係今年度最雷既fps大作;P

RyuShinoda 2009-10-8 23:34

完全唔覺 :S 上網玩同MISSION EDIT都不知幾好

而且ai 我覺得好ok下

香港仔 2009-10-9 00:30

好吾好玩...依d野...人各有智嫁姐....

我就覺得好正la...又考眼力...洞察力...不知幾好

ThomasL 2009-10-9 12:08

你唔中意咪唔好玩囉- -
洗咩踩隻game姐- -
+上你做得出咁先再罵都唔遲啦;P

[[i] 本帖最後由 ThomasL 於 2009-10-9 16:10 編輯 [/i]]

nxnos 2009-10-9 14:14

好奇怪
ARMA2出左咁耐係香港都係完全冇乜人玩
OP2一出就成班一路罵一路玩:L
不過又真係比遇期中差好多
你睇佢官方Forum幾多人罵
隻game未出上網碌卡Pre-order/Steam果d先奶哂野:D

[[i] 本帖最後由 nxnos 於 2009-10-9 14:18 編輯 [/i]]

Hoshizora 2009-10-9 18:15

*** 該帖被屏蔽 ***

beermare2005 2009-10-10 12:40

真得濟...本人落個order 最快要成30秒....
超過200m 見唔到人...:'(
可能因為太大地圖,相對地節奏拖慢左.
畫面我覺得ok...但係老老實實...我覺得個命令攔度有70%係廢話...
如果可以再精簡d 就好.

chicken1020 2009-10-10 18:24

其實隻GAME既指揮,都OK既
係畫面好似有少少問題
如果同ArmA2比,好似ArmA2好玩D:)

碌卡* 2009-10-10 19:49

我建議樓主返去玩Cod吧
呢隻Game唔岩rambo玩

yoyoyosteve 2009-10-11 13:10

d AI 的確係有點白痴
係唔係我操作問題:D

shiuwong40 2009-10-20 22:00

I don't think so

I don't think so. This game is very good . The AI is smart , if you think it is bad, you had better play COD and choose "easy" . 畫面好似有少少問題, but it still can run in 8xAA . MY gtx285 can run great.

99217 2009-10-25 22:01

我唔覺唔好玩, 返而家覺得隻game做得幾好, 好有真正戰爭feeling, 而且任務好多時唔係勇字當頭一味向前衝就可以完成, 雖然敵人ai確實有待改進, 但係整體而言隻game值得一玩:victory:
頁: [1]
查看完整版本: 簡直係不知所謂既雷作一隻...